top of page

Oletko kokenut seksuaalista hyväksikäyttöä lapsena?

Et ole yksin

Pikkutyttö-projekti on kampanja ja projekti, jolla pyritään torjumaan, lisäämään tietoisuutta ja muuttamaan yhteiskuntaamme lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä, ja sen seurauksista.

Lapset kasvatetaan nykyään välillä hirvittävässä olosuhteissa aikuisten kanssa, jotka eivät pysty tarjoamaan sitä turvaa, huolenpitoa ja rakkautta, jota jokainen lapsi tarvitsee ja ansaitsee.

Eheytyminen ei ole hellpoa. Koet ehkä ettet ole kokonainen, että sinulta on varastettu osia. Et ole ainoa, ja tukea löytyy. Alla on yhteystiedot Suomen kriisikeskuksiin jotka auttavat sinun ottaa ensimmäisen askeleen kohti eheytymistä. 

IMG_8132.PNG
Suomi / Finland: Welcome

Tuki ja Apu - Suomi / Finland

Apua löytyy

Seksuaalinen trauma APU

Suomen delfins
Lapsena kokenut seksuaalista hyväksikäyttöä
050 583 5000

www.suomendelfins.fi

Tukinainen

Raiskaus kriisikeskus 
0800 97899 

https://tukinainen.fi

Mielenterveys APU

Nollalinja
080 005 005


Mielenterveyden keskusliitto 
0203 91920 

https://www.mtkl.fi

Kriisikeskukset

https://mieli.fi/tukea-ja-apua/keskusteluapua-kriisivastaanotoilla/

Kriisipuhelin 09 2525 0111

Lastensuojelu

Mannerheimin Lastensuojeiluliitolapset ja nuoret: 116 111På svenska: 0800 96 166

Suojellaan Lapset Ry

https://www.suojellaanlapsia.fi


Suojellaan Lapsia ry:ssä teemme kaikkemme, ettei yksikään lapsi joutuisi seksuaalisen häirinnän, houkuttelun tai seksuaaliväkivallan kohteeksi.

Suomi / Finland: Programs
IMG_7785.JPG

Meistä

Perustaja

Perustaja: Nimeni on Scharliina Eräpuro, olen 22-vuotias taiteilija, aktivisti, yrittäjä, näyttelijä, malli ja lauluntekijä. Ajan tätä projektia eteenpäin. Kasvoin erittäin epävarmassa kodissa. Jouduin kokemaan väkivaltaa ja vallan väärinkäyttöä aikuisilta lapsuudessa sekä henkisesti, fyysisesti että seksuaalisesti. Minua kiusattiin myös koulussa, koska puolustin syrjäytyneitä ihmisiä. Minussa on aina ollut intoa ja kunnianhimoa pyrkiä oikeudenmukaisuuteen. 

Olen löytänyt keinoni parantua ja selviytyä kokemastani. Minua auttoi itse ilmaisu, terapia, tuki ja - luovuuteni. Minun luovat ilmaisut olivat suurin parantuminen. Tästä syystä inspiroiduin luomaan tietoisuutta ja auttamaan muita tämän kautta. 


Pikkutyttö Projekti liittyy siksi biisini 'Little girl', joka käsittelee kaikkea, mistä pikkutyttö projektissa on kyse. Olen itse kirjoittanut, säveltänyt ja tuottanut kyseistä biisiä. Muut tuottajat ja yhteistyökumppanit biisissä ovat Kanadalaisia-Grammy award winning tuottajia ja sound engineers.

Löydät biisin tästä:

https://distrokid.com/hyperfollow/scharliina/little-girl

Suomi / Finland: Who We Are
bottom of page